مقالات

از معده درد برای اینکه یکی عاشق شما شود استفاده کنید

مطالعات نشان داده متأسفانه در هرساعت یک بیمار در دنیا به واسطه عوارض حاصل از این بیماری جان خود را از دست میدهد. وی ادامه داد: مصرف بیش از حد غذاهای شور موجب فشار خون، پوکی استخوان و بیماری های دیگر می شود و مزه مزه کردن نمک قبل و بعد از غذا موجب گرم شدن طبع معده می شود که هضم غذا را بهبود می بخشد و معده را از اخلاط مضر پاکسازی می کند همچنین برای خوشمزه کردن غذا می توان به جای استفاده از نمک از چاشنی هایی مانند آب لیمو و آب نارنج استفاده کرد. به گفته وی اختلال در هریک از مراحل هضم غذا موجب اختلال در تولید اخلاط می شود؛ بنابراین برای تولید خلط خوب باید غذای مناسب یا ترکیب متعادل خورده شود تا کیلوس معدی طبیعی ایجاد شود و به دنبال آن اخلاط صالح در بدن تولید شود. از آن به بعد، مطالعات مختلف نشان داده که توانایی این تکنیک حداقل تهاجمی ، برای بهبود نتایج تشخیصی در انواع بیماری های گوارشی روده باریک مناسب است .

متاسفانه امروزه اختلالات معده یکی از شایعترین بیماری ها در سراسر دنیا به خصوص ایران می باشد. به گزارش سلامت نیوز، دکتر امید مدیرامانی-متخصص بیماریهای خون و سرطان هم در روزنامه ایران نوشت: سرطان معده یکی از شایعترین سرطانهای دستگاه گوارش و بعد از سرطان ریه، کشندهترین نوع سرطان در جوامع انسانی به شمار میرود. مصرف انتی اسید و رعایت موارد فوق با کاهش اسید معده هم در درمان درد معده و هم در کاهش تهوع استفراغ بارداری موثر است. باید بدانید که بر خلاف برخی از نوشیدنی ها که معده را به زحمت می اندازند نوشیدنی های دیگری هم هستند که به کمک این ارگان حیاتی می آیند. اگر با هضم غذا و معده تان مشکل دارید بدون شک راه های زیادی را رفته اید تا درمانی پیدا کنید. توصیه می کنیم بلافاصله بعد از گرفتن آب این سبزیجات آن ها را مصرف کنید تا خواص آن از بین نرود. این جوشانده باعث هضم راحت غذا شده و نفخ معده را از بین می برد و تحریک پذیری روده ها را تسکین می دهد. سیب زمینی حاوی فیبر است که به راحتی قابل هضم است و دستگاه گوارش را تحریک نخواهد کرد. غذاهای خیلی چرب و سنگین باعث تحریک و آسیب پذیری مخاط دستگاه گوارش می شوند.

بعد از اینکه یک غذای خیلی سنگین و چرب میل کردید می توانید ۳ فنجان (در فواصل مختلف) آب گازدار بنوشید. غذاهای چرب و سنگین شیره اسیدی معده را بیشتر می کنند که باعث معده درد می شود. وقتی فردی تند تند غذا میخورد و غذا را با حجم زیاد در فاصله کم استفاده میکند، این باعث سنگینی و درد گرفتن معده میشود. این بیماری در شرق آسیا و خاورمیانه شیوع بالایی دارد. وی با تأکید بر اینکه اطلاع بیمار و مراجعه بموقع میتواند در پیشرفت بیماری و درمان مؤثر باشد عنوان میکند: علائم بالینی این بیماری در بسیاری از موارد به شکل درد قسمتهای فوقانی شکم و سوزش پشت جناغ سینه، احساس سنگینی و سیری زودرس، بیاشتهایی و کاهش وزن شدید و بدون توجیه، خونریزیهای گوارشی به شکل استفراغ خونی یا دفع مدفوع شل قیری رنگ و بدبو، گیر کردن غذا در هنگام بلع در انتهای مری وقسمت فوقانی شکم نمایان میشود. این فوق تخصص بیماریهای خون و سرطان در ادامه میگوید: این بیماری بر اساس شرح حال بیمار و معاینه فیزیکی توسط پزشک متخصص وانجام اقدامات تشخیصی از جمله تصویربرداری و نمونهبرداری از ضایعه به کمک اندوسکوپی قسمت فوقانی سیستم گوارشی و بررسی پاتولوژیک، قابل تشخیص است. همچنین عامل ارث و ژنتیک به این معنا که بیماری در میان خانواده درجه اول و دوم وجود داشته باشد و مصرف چای داغ در برخی مناطق نیز میتواند از جمله این عوامل خطرساز باشد.

اما در بعضی از موارد که به واسطه وسعت ضایعه امکان برداشت کامل ضایعه با حاشیه سالم توسط جراح میسر نیست، شیمی درمانی قبل از انجام جراحی توصیه میشود. پس از عمل جراحی براساس عمق نفوذ ضایعه در دیواره معده و تعداد غدد لنفاوی درگیر، درمانهای تکمیلی به شکل شیمی درمانی یا ترکیب شیمی درمانی و رادیوتراپی برای بیمار صورت میگیرد و بیمار تحت نظارت مستمر پزشک فوق تخصص خون و سرطان با انجام معاینات و بررسیهای اندوسکوپی و تصویربرداری قرار میگیرد. پس اگر معده حساسی دارید از نوشیدن چای سیاه داغ به خصوص بلافاصله بعد از غذا بپرهیزید. نوشیدن کمی کولا باعث هضم راحت تر برخی از غذاها می شود و با اسهال مقابله می کند. درب آنها را بگذارید و حدود 3 الی 5 دقیقه زمان دهید تا کمی نرم شوند. این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: کسانی در معده شان رطوب زیاد وجود دارد هضم غذا در معده به خوبی صورت نمی گیرد و به این افراد توصیه می کنیم که غذاهای لطیف و زودهضم مصرف کنند همچنین ابتدا و انتهای غذا کمی نمک بچشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *